شعار سال 1404 : سرمایه‌ گذاری برای تولید

تاریخ انتشار : 25/10/19

اشتـــراک گـــذاری مطلب

بازدید دکتر سمیعی‌نژاد از طرح تولید آلومینا از نفلین سینیت سراب


نویسنده : writer

تاریخ انتشار : 25/10/19

بررسی فنی، ارائه راهکارهای اجرایی و تأکید بر هم‌افزایی برای رفع موانع پیشرفت پروژه

به گزارش روابط عمومی طرح تولید آلومینا از نفلین سینیت، در جریان سفر دکتر سمیعی‌نژاد، معاون وزیر و رئیس هیئت عامل ایمیدرو به استان آذربایجان شرقی، ایشان از طرح تولید آلومینا از نفلین سینیت در شهرستان سراب بازدید کرد.

در این بازدید، ابعاد تکنولوژیک طرح نفلین مورد بررسی دقیق قرار گرفت و دکتر سمیعی‌نژاد ضمن ارزیابی روند اجرایی پروژه، بر ضرورت ارائه راهکارهای عملی برای تسریع در پیشبرد آن تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی این طرح در زنجیره تأمین آلومینا کشور، خواستار رفع موانع موجود با همکاری و همیاری نزدیک میان کارفرما و پیمانکار شد و افزود: «هم‌افزایی میان بخش‌های اجرایی و فنی، شرط لازم برای تحقق اهداف این پروژه ملی است.»

این بازدید در راستای سیاست‌های ایمیدرو برای حمایت از پروژه‌های معدنی با ارزش افزوده بالا و تقویت زیرساخت‌های تولیدی در مناطق مستعد کشور انجام شد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


برچسب ها :